Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Online: Forebyg stress for voksne (Åben og Rolig)

​Åben og Rolig Online har fokus på at sænke stress, fremme livsglæde og styrke din mentale sundhed.

Styrk din mentale sundhed og sænk stress

Du kan tage kurset på din pc, telefon eller tablet, lige når det passer dig.

Åben og Rolig Online er et videnskabeligt udviklet kursus, som tilbydes til borgere i Aalborg Kommune. Kurset kan styrke din mentale sundhed og forebygge stress.

På kurset lærer du strategier og værktøjer, som kan styrke din livsglæde og energi i dagligdagen. Kurset er ikke terapi, men handler om at komme i kontakt med dig selv og dine værdier og undersøge, hvad der giver mening i dit liv.

Fordele for dig

Undersøgelser af onlinekurset viser, at de fleste oplever lavere grader af stress, forøget energiniveau og højere livskvalitet, når de har taget kurset. Kurset kan også forbedre din søvnkvalitet, din koncentration og evne til at holde fokus.

Du tager kurset på din computer, telefon eller tablet, lige når det passer dig. Tag det gerne sammen med en ven, partner eller kollega. Du kan tage hele sessioner eller dykke ned i enkelte øvelser og værktøjer, når det passer dig.

Deltagelse for borgere i Aalborg Kommune er gratis.

Se mere om kurset her online.åbenogrolig.dk

Print alle punkter

Har du brug for hjælp her og nu

Hvis du oplever alvorlig mistrivsel, opfordrer vi dig til at opsøge egen læge. Har du spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Center for Mental Sundhed i Aalborg Kommune på telefon: 9931 1961. Vi har flere typer af tilbud, hvis du oplever alvorligere grader af stress.

Del indhold