Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Aalborg Ungdomsskole

UngAalborg (Ungdomsskolen i Aalborg) er tilbud for unge i alderen 13 - 25 år. I UngAalborg siger vi ja til hinanden. Ja, fordi vi tror på hinanden og det vi kan i fællesskab.

Samarbejde med Skolerne

Ungdomsskolen har samarbejde med alle skoler i Aalborg Kommune, hvor vi samarbejder om de unges dannelse og uddannelse.

UngAalborg udbyder også valghold, læringsforløb og arrangementer til kommunens folkeskoler. Herunder Sejeste 8. klasse, Teaterfestival, GROW, Læringslokomotivet m.m.

Fritidshold

UngAalborg er en ungdomsskole udbyder 100-vis af fritidhold og aktiviteter, som unge kan tilmelde sig.

Ungdomsklubber

UngAalborg tilbyder også klubaktiviteter i vores 31 ungdomsklubber rundt i hele kommunen. UngAalborg tilbyder også juniorklubber for de yngre som ikke har en DUS i nærheden af deres skole.

Kulturhusene

Desuden kan de unge besøge Ungdomskulturhusene Station10 og Blok X. Kulturhusene er for de unge, der har lyst til at udvikle sig sammen med andre unge og selv er med til at skabe indholdet.

Blok X har mange tilbud til de unge fx Center for Kropsæstetik og Læring, Global Youth, GROW og Grow plus, Læringslokomotivet, MindBoost, Projekt Vækstlag 9000, Sexualisterne, Street Station og PlayHouse. Ungebyrådet holder også til i Blok X.

På Mediehuset Station10 kan de unge arbejde med kortfilm og TV produktion og,  i samarbejde med musikstudierne, lave musikvideoer. På Station10 er der mulighed for at gå til eSport og arbejde med spiludvikling i GameLab. Her kan du også finde Modelskolen.

Aktivitetsmuligheder på rollerskate, skateboard, BMX eller løbehjul kan foregå i Skatehallen, mens der kan køres på crossmaskiner fra 50 til 85 ccm på Crossbanen i Hvorup.

UngAalborg Vandcenter tilbyder unge aktiviteter på vandet i form af havkajak, kano og Stand-Up Paddle.

UngAUC og UAX

UngAUC (UngAalborg Uddannelsescenter) og UAX (Aalborgs 10. klassecenter) er også en del af UngAalborg

Ungedemokrati

Hvert år i september afholdes Ungekongres og valg til Aalborg Ungebyråd.  Aalborg Ungebyråd er et samarbejde mellem UngAalborg og Aalborg Byråd, hvor 31 demokratisk valgte unge kan få indflydelse samt interagere og samarbejde med byrådet.

Ung til Ung

Ung til Ung-grupperne fokuserer på seriøs og saglig undervisning uden en løftede pegefingre, og uden indblanding fra voksne. De Sociale

Medieambassadører er færdiguddannede universitetsstuderende, som alle har kompetencer og erfaring indenfor kommunikation og sociale medier. Også Sexualisterne kan bookes til en informativ dag om sikker sex, prævention, følelser, kærlighed, sexsygdomme m.m.

Læs mere på Aalborg Ungdomsskoles hjemmeside eller kig forbi UngAalborgs hovedkontor på Nordkraft.

 

Del indhold