Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Vodskov Skole

Skolen ligger i et villakvarter centralt i byen. Fra området omkring Store Tingbakke er der etableret et stisystem, hvor børnene kan færdes trygt næsten helt frem til skolen.

Sådan færdes du omkring skolen

Skolepatruljer hjælper børnene med at komme sikkert over Vodskov Kirkevej. Med skolepatruljeblink gøres billister opmærksomme på skolepatruljen og blinkene tændes, når skolepatruljerne arbejder.

På vejene omkring skolen - Brorsonsvej, Vodskov Kirkevej, Møgelbjergvej og Valnøddevej - er der etableret bump og hastighedsbegrænsning.

Der opstår ofte trafikale problemer på Vodskov Kirkevej, når forældre sætter deres børn af ved skolen. Dette er til gene og risiko for andre trafikanter og ikke mindst for de andre skoleelever.

Bemærk, at der i morgentimerne er standsningsforbud i den ene side af Brorsonsvej ud for skolen. Der er ligeledes om morgenen standsningsforbud på Vodskov Kirkevej overfor skolen. Der er mulighed for tidsbegrænset parkering ind mod skolen.

Klik dig på ind på Aalborg kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

 

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje 

Skriv til Trafik og Veje

 

Del indhold