Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Stolpedalsskolen

Skolen ligger nær Mølleparken og Zoo. På Stolpedalsvej er der opsat variable hastighedstavler, der nedsætter den tilladte hastighed til 40km/t om morgenen og om eftermiddagen, når der færdes mange skolebørn på strækningen.

Sådan færdes du omkring skolen

Skolepatruljer hjælper børnene  sikkert over Stolpedalsvej. Skolepatruljeblink gør billister opmærksomme på skolepatruljen, og blinkene tændes, når skolepatruljerne arbejder.

Der er etableret en afsætningsvej ved Fanunavej. Vejen er beregnet til "kiss and good bye", og må kun anvendes til afsætning af børn, der køres til skole - ikke til parkering. Kør længst muligt frem på vejen for at give plads til de øvrige forældre.

Brug også afsætningspladsen på Stolpedalsvej overfor Faunavej, og lad skolepatruljen hjælpe børnene fra sydsiden af vejen med at krydse Stolpedalsvej.

Bemærk, at der i morgentimerne er standsningsforbudszone på Faunavej omkring adgangen til skolen. På øvrige tider af døgnet gælder de almindelige færdselsregler for standsning- og parkering.

Klik dig på ind på Aalborg kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

 

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje 

Skriv til Trafik og Veje

 

Del indhold