Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nøvling Skole

Skolen ligger sydvest for den trafikerede vej Brådalsvej. Der er etableret bump på Brådalvej og Nøvlingvej for at dæmpe hastigheden, så elever nemmere kan passere vejene. Eleverne opfordres til at anvende de anbefalede krydsninger, og de yngste elever bør have hjælp til at passere Brådalvej.

Sådan færdes du omkring skolen

Størstedelen af eleverne kommer fra Visse. Der er etableret dobbeltrettet cykelsti mellem Visse og Nøvling.

Mange elever tager bussen til og fra Nøvling. Bussen kører ind på skolens parkeringsareal om morgenen og ved eftermiddagsafgange. For at bussen kan vende, er det meget vigtigt, at der kun parkeres i de afmærkede båse.

På Vissevej og ved Visse Ladegård er der i alt fem stoppesteder, der benyttes af elever fra skoledistriktet. Ved Visse Ladegård er der af hensyn til mange børn etableret sikkerhedsforanstaltninger, der skal respekteres.

Morgentrafikken på p-pladsen glider godt, hvis der bliver vinket og sagt farvel ved bilen. Hvis du vælger at følge dit barn op i klassen, skal p-pladsen syd for kirken benyttes. Alternativt kan skolens lille parkeringsplads ved Perlevej benyttes.

Klik dig på ind på Aalborg kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje 

Skriv til Trafik og Veje

 

Del indhold