Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gug Skole

Skolen dækker oplandet omkring Gug og Visse. De større veje Sønder Tranders Vej og Gugvej omgiver skolen og der er flere steder etableret torontoanlæg ("blinkende gule lamper"), fodgængerfelter, helleanlæg samt trafiksaneringer til sikring af skolevejen.

Sådan færdes du omkring skolen

Skolepatruljer hjælper eleverne sikkert over Sønder Tranders Vej og Solhøjsvej. Med skolepatruljeblink gøres billister opmærksomme på skolepatruljen og blinkene tændes, når skolepatruljerne arbejde

På Sønder Tranders Vej henstilles til, at børnene ikke bruger bumpene til passage men i stedet gør brug af skolepatruljen.

På Sønder Tranders Vej og Solhøjsvej er der ofte problemer med at forældre i bil sætter deres børn af ved skolen. Dette er til gene og risiko for andre trafikanter og ikke mindst andre skoleelever.

Benyt i stedet en af de anbefalede afsætningspladser, bl.a. ved Solhøjsvej, hvor det er muligt at cirkulere på pladsen og dermed undgå konflikter. Fra afsætningspladserne kan børnene færdes sikkert det sidste stykke til skolen.

Bemærk, at der er standsningsforbud på Solhøjsvej ud for skolen, gældende i tidsrummet kl. 7-9 på skoledage. Der er parkeringsforbud på øvrige tidspunkter.

Klik dig på ind på Aalborg kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

 

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje 

Skriv til Trafik og Veje

 

 

Del indhold