Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Gl. Hasseris Skole

Skolen ligger sammen med idrætshallen midt i et villakvarter. Det veludbyggede stisystem i området omkring skolen giver god mulighed for at børn fra kvarteret kan cykle eller gå til skolen i trygge omgivelser.

Sådan færdes du omkring skolen

Skolepatruljen hjælper børnene sikkert over Mester Eriks Vej ved skolen. For at fange bilisternes opmærksomhed er der opsat skolepatruljeblink, som er i funktion, når skolepatruljen arbejder.

De større veje i området kan krydses på sikrede steder - blandt andet Under Lien, hvor der er etableret hastighedsdæmpende foranstaltninger.

Kører du dit barn til skole er de eneste adgangsveje til skolen via Mester Eriks Vej eller Geskevej. For at undgå kaotiske forhold omkring skolen, er der mellem kl. 7 og kl. 9 standsningsforbud på Mester Eriks Vej. Du skal derfor benytte en af de mange afsætningspladser i området. Fra afsætningspladserne kan børnene færdes ad stier det sidste stykke vej i et trygt og sikkert miljø.

Bilernes hastighed på Mester Eriks Vej er sænket med hastighedsdæmpende foranstaltninger for at gøre det sikkert for børnene at cykle på vejen.

Klik dig på ind på Aalborg kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

 

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje 

Skriv til Trafik og Veje

 

 

 

 

Del indhold