Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bislev Skole

Skolen dækker et stort skoledistrikt og har elever op til 6. klasse. Børnene der færdes omkring skolen er derfor små og kræver ekstra hensyn fra trafikanterne.

Sådan færdes du omkring skolen

Skolepatruljen står på Halkærvej ved siden af busskuret, så vidt muligt på alle tidspunkter, hvor der er elever, der skal møde eller får fri. Skolepatruljen starter 10 min. før mødetidspunktet til 1. time.  

Det er vigtigt, at forældrene bakker skolepatruljens arbejde op, og lærer børnene, at de skal rette sig efter skolepatruljens anvisninger.

  • Elever bosiddende i Bislev øst for skolen anbefales at krydse Halkærvej hvor skolepatruljen står.
  • Elever bosiddende i den nordlige ende af Bislev anbefales at bruge Kirkebjergevej.

Det er ikke tilladt at køre ind i skolegården i skoletiden. Elever kan sættes af / afhentes i rundkørslen der er etableret på vej ind til skolen fra Halkærvej.

Benyt skolens parkeringsplads, når børnene skal hentes i fritidsordningen. Mange af de små elever er i fritidsordning og benytter derfor skolegården som legeplads efter normal skoletid. 

Klik dig på ind på Aalborg Kommunes skolevejsportal  - og se anbefalede afsætningspladser, bump, sikre krydsningssteder, skolepatruljer m.v. nær skole.

Læs om hvordan du kan træne skolevejen med dit barn

Spørgsmål og kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer omkring kortene er du velkommen til at skrive til Trafik og Veje ved at akvitere linket nedenfor.

Skriv til Trafik og Veje

 

 

Del indhold