Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

10. klasse

I 10. klasse får du en stærk start på din videre uddannelse med høj faglighed og fedt studiemiljø. Du bliver samtidig rustet til at vælge den rigtige ungdomsuddannelse for dig.

UAX er Aalborg Kommunes 10. klasse

UAX står for UngAalborg 10. og er Aalborg Kommunes 10. klasseforløb, hvor faglig og personlig udvikling går hånd i hånd.

UAX er starten på en ungdomsuddannelse, men det er også et år, du aldrig vil glemme. Du vil få en masse tætte venskaber med andre, der har de samme interesser som dig. Uanset hvilket niveau du er på, vil du opleve at blive udfordret på dit niveau.

Start din uddannelse i et trygt miljø

UAX ligger både på Campus på Sporet og på TechCollege i Aalborg centrum. Din hverdag foregår i rammer, som vil ligne dem, du vil møde på ungdomsuddannelserne. Samtidig skaber vi et trygt miljø kun for 10. klasseselever, hvor du kan udvikle dig fagligt og som menneske og derved have mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv.

Vi samarbejder med ungdomsuddannelserne

På UAX arbejder vi tæt sammen med de forskellige ungdomsuddannelser, og du får gennem brobygningsforløb et unikt indblik i, hvordan din verden kan se ud efter 10. klasse. Du står derfor godt rustet, når du senere skal vælge en ungdomsuddannelse. 

På UAX har vi fokus på dig. Du bliver klogere på dig selv, og hvordan du meningsfuldt kan indgå i fællesskaber.

Søg om optagelse

Søg op optagelse til 10. klasse via optagelse.dk

Du kan søge ind fra 11. januar ved at logge på med dit UNILogin.

Vi kan garantere, at du kommer ind, men vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere plads på alle linjer.

Adresse på 10. klasses afdelingerne

UAX På Sporet: På Sporet 8A, 9000 Aalborg

UAX EUD10: Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg

Du kan få yderligere information ved at kontakte din vejleder i UU-Aalborg eller afdelingsleder Mads Vestergaard telefon 3199 4070 og e-mail mjen-skole@aalborg.dk.

Læs mere om 10. klasse på UngAalborgs hjemmeside

Del indhold