Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Jobbank dagtilbud og skoler

Ekstern jobbank ved Aalborg Kommunes dagtilbud og skoler.

Kære studerende

Vores skoler og dagtilbud har lige nu en ekstra stor opgave med at indrette hverdagen efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der skal holdes afstand, vaskes hænder og børnene skal holdes samlet i mindre grupper. Derfor har dagtilbud og skoler brug for ekstra pædagogisk personale i såvel dagtilbud som i undervisningen og DUS-tiden. Hvis du vil hjælpe os kan du tilmelde dig vores jobbank og så kan vi kalde på dig, hvis vi får brug for det.

Du modtager oplæring på stedet, så du føler dig tryg i at varetage opgaven. Såfremt du varetager undervisningsrelaterede opgaver i skoledelen, vil du jævnfør overenskomsten blive aflønnet som uuddannet lærer.

Hvis du ansættes som praktisk medhjælper i skoledelen, eller ansættes i DUS eller dagtilbud aflønnes du jævnfør overenskomsten, som pædagogmedhjælper.

Når du trykker send, accepterer du, at dine oplysninger bliver delt med administrationen og ledelsen i Skoleforvaltningen. Dine oplysninger bliver ikke delt med eller sendt til andre, og de bliver naturligvis heller ikke offentliggjort til uvedkommende. Så snart behovet for ekstra personale er løst, lukker vi jobbanken igen.

Tilmeld dig jobbanken her

 
Del indhold