Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Klimaplan

En grøn omstilling kræver en grøn indstilling, og den har vi i Aalborg Kommune. Vi tænker i løsninger, der rækker ind i fremtiden og foregriber klima- og miljøudfordringerne. Men det kræver, at vi udvikler os sammen. Derfor samarbejder vi med borgere, virksomheder og foreninger om at løfte den grønne omstilling - og du er med.

Gennem DK2020 har Aalborg og en lang række andre kommuner forpligtet sig til at udvikle ambitiøse og lokale klimahandlingsplaner, der lever op til Parisaftalens målsætninger. Dermed følger Aalborg den samme standard for klimaplanlægning som nogle af verdens største og mest ambitiøse byer i det internationale bynetværk C40.

Aalborg Kommune er allerede i førersædet, når det gælder om at tænke og handle bæredygtigt. Men der skal fart på den grønne omstilling for at kunne leve op til klimalovens målsætning om klimaneutralitet senest i 2050. Derfor skal vi sammen gøre en indsats i forhold til områder som energiforsyning, transport, landbrug og natur, industri, byudvikling, byggeri og anlægsprojekter samt kommunen som virksomhed. Det handler kort sagt om at gøre en grøn forskel for de kommende generationer.

Pixiudgaven af Klimaplanen:

Print alle punkter

Vi sender det, du mangler

Skriv til os, hvis vi skal sende dig pixiudgaven, den fulde Klimaplan, Klimatilpasningsplan, indsatskatalog eller baggrundsnotater for de seks hovedtemaer. Skriv venligst, hvilke dokumenter du ønsker.

Du kan også ringe på telefon 9931 2050

Webtilgængelighed

Det er vigtigt for os, at Aalborg Kommunes hjemmesider kan bruges af alle, der kan og vil. 

Hvis du har brug for et tilgængeligt alternativ til indhold på denne side, så skriv eller ring til vores serviceteam vedrørende webtilgængelighed.

Kontakt vedrørende webtilgængelighed
Skriv til os på was@aalborg.dk
Ring på telefon 9931 1619

 

Del indhold