Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Aalborg skal op på cyklen i september...og gerne bagefter også

02. september 2020
Hver dag cykler tusindvis af aalborgensere til og fra arbejde, uddannelse og skole og i september er håbet at endnu flere hopper på jernhesten.

Masser af aktiviteter i skolerne og børnehaverne

Cykling i hverdagen hjælper dit barn, lyder det fra Cyklistforbundet, der med kampagnen "Alle Børn Cykler" - også kaldet ABC - vil hjælpe børn til at cykle mere både i og uden for skoletiden. Det giver både trivsel og fællesskab.

Aalborg Kommune er blandt de i alt 36 samarbejdskommuner, der har valgt at gøre en særlig indsats for at støtte, at så mange klasser fra kommunens skoler som muligt cykler med.  

I Aalborg Kommune deltager 50 klasser med i alt 1137 elever fra 17 skoler i kampagnen der kører fra den 7. til 20. september. Det forventes, at over 100.000 skolebørn på landsplan vil deltage i kampagnen, som Cyklistforbundet kører i samarbejde med Novo Nordisk og Jyske Bank.

Også kommunens yngste bliver aktiveret, når Cyklistforbundet inviterer børnehavebørnene i kampagnen "Vi kan cykle". Her vil der være mulighed for de unge poder at prøve kræfter med cykellegebanen på Løvbakken, ligesom der ved Stigsborg vil være mulighed for familier at prøve en såkaldt pumptrackbane.

Også for voksne

Cyklistforbundet er, traditionen tro, klar med "Vi cykler til arbejde", og er også vært for flere cykelture rundt i Aalborg og i  landdistriktet i september. 

Følg med på:
 

  • Aalborg Kommunes facebookside eller
  • Aalborg Cykelbys facebookside

Alle op på cyklen

 

 

Del indhold