Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Det grønne guld - en beskrivelse af skove, naturområder og parker

Bogen "Det grønne guld" er en guide til det aktive friluftsliv. Den beskriver nogle af de smukkeste grønne områder, parker, skove og naturområder, som er fredede eller kommunalt ejede.

Så meget har Aalborg Kommune at byde på

Aalborg Kommune rummer så mange spændende områder, hvor både børn og voksne har gode muligheder for mange forskellige fritidsaktiviteter. Hvad enten man er til vandreture, motionsløb, fuglestudier, mountainbike eller leg, så findes der et væld af muligheder i kommunen.

Med 'guldet' i hånden

Bogen er tænkt som en appetitvækker, der gerne skulle give kommunens borgere og turister stor lyst til at bevæge sig ud i "guldet". Ud over en beskrivelse af de enkelte områder, indeholder bogen også et kort, som viser områdernes beliggenhed. Friluftsrådet har ydet økonomisk støtte til udgivelse af bogen.

Så længe lager haves kan bogen fås ved personlig henvendelse på Borgerservicecentret i Rantzausgade, Aalborgbiblioteket i Medborgerhuset og bibliotekerne i Hals, Nibe og Storvorde. Ved deltagelse i de naturture, som kommunens naturvejledere afholder, vil det også være muligt at få bogen udleveret.

Få App´en Det grønne guld på din smartphone

Scan denne QR-kode med din telefon. Det kræver at du har installeret QR-reader (App) på telefonen. Virker på iPhone og Android.

Det-groenne-guld-QR 

App store det grønne guld Google play det grønne guld

Bogen - Det grønne guld (pdf)
Kortet til bogen (pdf)

Del indhold