Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Sammen i naturen 2021 - tag med på guidede ture

”Naturture” er en web app, der udgives hvert år. Her finder du masser af forslag til guidede naturture i hele Aalborg Kommune.

Guidede ture i 2021

Velkommen til vores digitale naturguide "Naturture".
På web appen finder du en oversigt over tilgængelige guidede ture i Aalborg Kommune.

På appens indbyggede kort kan du se, hvor turene finder sted, samt læse en beskrivelse af de planlagte ture, og hvornår de afholdes.

De fleste ture er gratis, mange er børne- og familievenlige og en del er egnede for dårligt gående. Særlige forhold er beskrevet ved den enkelte tur.

Se appen på www.aalborg.dk/naturture.

Sammen i naturen

Web appen har ikke alt med, og nye ture kan komme til. Følg derfor 'Naturvejleder Aalborg' på facebook, hvor kommunens naturvejledere med jævne mellemrum deler ud af deres viden.

En anden web app der guider til det aktive friluftsliv i Aalborg Kommune er 'Det Grønne Guld'. Her finder du beskrivelser af nogle af de smukkeste grønne områder, parker, skove og naturområder, som er fredede eller kommunalt ejede.

Lille Vildmosecentret afholder også et bredt udvalg af offentlige ture og arrangementer, som er at finde i web appen 'Naturture', men lad dig også inspirere på Lille Vildmosecentrets hjemmeside.

Ønsker du at opleve naturen i hele landet, så klik ind på udinaturen.dk

Del indhold

Like Naturvejleder Aalborg på Facebook