Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mountainbikeruter

Aalborg Kommune arbejder målrettet på at styrke et aktivt friluftsliv og har i samarbejde med lokale cykelklubber anlagt og skiltet 5 spændende mountainbikeruter med forskellige sværhedsgrader. Ruterne er anlagt så sværhedsgraden stiger.

MTB-kørsel er en meget populær aktivitet

Mountainbiking eller MTB-kørsel er en sports- og motionsform, som er vokset eksplosivt i det meste af Norden. Aalborg Kommune har derfor valgt at skabe gode og udfordrende rammer for aktiviteten, samtidig med at der strammes op - så egentlig MTB-kørsel fremover kun er tilladt på de officielle ruter. Reglerne for almindelig færdsel på cykel i naturen er selvfølgelig uændrede.

MTB-ruterne i Aalborg Kommune

De 5 ruter ligger i henholdsvis:

  • Hammer Bakker
  • Kongshøj Skov
  • Poulstrup Sø/Dall Hede
  • Lundby Bakker
  • Storvorde

Ruterne varierer i længde og sværhedsgrad; fra det nemme til det køreteknisk krævende, og går gennem nogle af kommunens mest kuperede og smukke terræner. Ruterne ligger for 99% vedkommende i selvstændige tracéer, men deler selvfølgelig områder med en række andre friluftsaktiviteter og tager hensyn til naturen.

Åbn stort kort i nyt vindue

Få information om MTB-ruterne

Aalborg Kommune har udgivet en folder om mountainbikeruterne. Desuden findes detailkort udarbejdet af Aalborg Orienteringsklub.

Skriv til os hvis vi skal sende dig publikationerne
Angiv titlen 'MTB-ruter i Aalborg Kommune' i emnefeltet.

Del indhold

  COVID 19

By- og Landskabsforvaltningen er i øjeblikket lukket for personligt fremmøde grundet COVID 19.

Du kan kontakte os telefonisk på 9931 2000 for yderligere info.