Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Frivillig for personer med handicap

I Handicapafdelingen koordineres frivilligaktiviteter bl.a. gennem Aalborg FRI-TID, som har til formål at forbedre livskvaliteten for personer med handicap gennem sociale aktiviteter med frivillige.

Gør en forskel med dit gode selskab for personer med handicap

Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle. Når man har et handicap, kan det medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til, og derfor kan dit selskab gøre en stor forskel! Når du er frivillig til forskellige sociale arrangementer, eller indgår i en en-til-en relation, er du med til at opbygge fællesskaber, relationer og meningsfulde aktiviteter sammen med en anden person eller en gruppe af personer med handicap. 

Aalborg FRI-TID

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Handicapafdeling, som arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap (fysisk, psykisk og kognitiv) gennem frivillige fællesskaber. Det gøres ved at etablere frivillige fællesskaber, matche mennesker i en-til-en relationer, koordinere frivilligt arbejde til events og planlægge arrangementer – og Aalborg FRI-TID vil rigtig gerne have dig med på holdet! 

Er du indbegrebet af teamspirit, er du god til at koordinere og samarbejde, og har du lyst til at have et meransvar, når en gruppe af personer med handicap skal arbejde frivilligt til events i Aalborg, eller når der skal gang i kødgryderne eller bankospillet til sociale arrangementer? Så er du som skabt til at være frivillig til en af Aalborg FRI-TIDs gruppeaktiviteter.

Hvis du i stedet brænder for at gøre en forskel for den enkelte og indgå i en relation, hvor I begge byder ind og mødes til eksempelvis hyggesnak, cafebesøg, koncerter eller en gåtur, så skal du helt sikkert indgå i en en-til-relation!

Uanset hvilke aktiviteter og relationer du er frivillig i, så gør du en forskel for andre! Lyder det som noget for dig? Så kontakt Aalborg FRI-TID allerede i dag, da ønsket om frivillige blandt personer med handicap er stort, og derfor mangler vi stadig mange frivillige. 

Du kan læse mere om Aalborg FRI-TID og det at være frivillig på Aalborg FRI-TIDs hjemmeside:

https://fri-tid.aalborg.dk/

Aalborgfri Tid Logo

 

Del indhold