Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Rekordstort antal kommuner til IDRÆTSMØDET

Rekordstort antal kommuner til IDRÆTSMØDET

Om små to uger åbner dørene til årets største idrætskonference. IDRÆTSMØDET bliver i år besøgt af et rekordstort antal kommuner, men der er stadig plads til dig. Et mangfoldigt program med over 150 forskellige oplæg skal skabe grobund for vidensdeling, inspiration og networking omkring idrætsområdet.

I år er der allerede nu deltagere fra rekord mange kommuner – over 60 kommuner fra hele landet vil nemlig være repræsenteret på IDRÆTSMØDET 2023.
Over 50 byrådspolitikere fra 24 kommuner deltager. 
Desuden er der godt 30 deltagere fra udlandet.
Det totale deltagerantal passerede 800 deltagere i denne uge, så som tallene indikerer, er der også mange andre deltagere på konferencen end kommunale repræsentanter.

Mangfoldigt indhold

Der bliver rigeligt at vælge mellem for de mange deltagere på IDRÆTSMØDET. 2023 udgaven af Danmarks største idrætskonference byder nemlig på omkring 150 forskellige oplæg, debatter, talks og meget mere. Indhold, der skal gøre de mange konferencedeltagere klogere på, hvad der rører sig i idrættens verden lige nu, og give konkret inspiration til hvordan deltageren kan omsætte den nye viden til praksis, når hverdagen igen kalder på den anden side af IDRÆTSMØDET.

''Vi er meget bevidste om, at vi igen i år kommer til at have et ret stort og meget fyldigt program. Og der kommer helt sikkert til at være situationer hvor konferencedeltagerne føler, at de er nødt til at vælge meget interessante indlæg fra, siger koordinator ved IDRÆTSMØDET'', Morten Arvidsson.

Nyt format – endnu mere tid til publikumsinvolvering

Som noget nyt i 2023 vil langt de fleste programpunkter have en varighed på en time, hvilket er cirka et kvarter længere end de fleste indlæg tidligere har haft. Ideen med den længere varighed er dog ikke at give mere tid til oplægsholderne. 
Det handler i høj grad om at der skal være tid til debat og til at modtage inputs fra salen.

''Vi er jo så heldige, at en lang række af deltagerne på konferencen selv ved enormt meget om de emner, der bliver præsenteret. Og vi vil meget gerne bringe deres viden i spil, i højere grad end der indtil nu har været mulighed for'', siger Morten Arvidsson.

En anden stor nyhed til årets udgave af IDRÆTSMØDET er, at mødet har haft vokseværk. I 2023 kommer konferencen nemlig til at brede sig over tre dage i modsætning til de to dage konferencen indtil nu har varet.

Udover de mange indlæg i Aalborg Kongres og Kultur Center vil der også være masser aktiviteter i den nærliggende Kildepark, hvortil der være fri adgang for publikum. 

Læs mere i programmet

Stadig pladser tilbage

Selvom mere end 800 deltagere allerede nu har sikret sig adgang til IDRÆTSMØDET, så er det stadig muligt, at sikre sig en adgang til konferencen. 
Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 25. april.

Fakta om IDRÆTSMØDET

IDRÆTSMØDET består af Danmarks største idrætskonference og en åben folkemødedel, der hvert år tiltrækker omkring 30.000 gæster. 
Både konferencen og folkemødedelen finder sted den 2. til 4. maj 2023 i Aalborg, hvor der vil være konference i Aalborg Kongres- og Kultur Center i dagtimerne, mens idrætsfestivalen foregår i Kildeparken fra kl.16.00-21.00.
IDRÆTSMØDET arrangeres af Aalborg Kommune i samarbejde med de fleste af de store idrætsorganisationer i Danmark – og støttes af Nordea Fonden og Spar Nord Fonden.
 
Læs mere på Idrætsmødets hjemmeside

Kontakt

Sundhed og Kultur

Danmarksgade 17 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 19 55

Skriv til os

Åbningstider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje