Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Pernille fra Tornhøjhaven vinder Medarbejderprisen 2023

Pernille fra Tornhøjhaven vinder Medarbejderprisen 2023

Der gik lige lidt tid, før det gik op for Pernille Christensen, hvorfor hun pludselig fik ældreministeren i røret i sidste uge.

Men Ældreminister, Mette Kierkgaard ringede for at fortælle, at Pernille har vundet Medarbejderprisen 2023 og er inviteret til prisuddeling på Tivoli Hotel og Kongrescenter i dag. 

Pernille, som til dagligt arbejder som Social- og sundhedsassistent på plejehjemmet Tornhøjhaven, blev nomineret og vandt på grund af sin helt unikke og vidunderlige tilgang, omsorg, empati og kærlighed til de meget syge beboere på stedet. Og ikke mindst sin evne til at dele faglighed, viden og tanker med sine kolleger, så også de lærer, hvorfor tilgangen til lige præcist DEN beboer skal være, som den skal. 

Pernille bidrager med SÅ mange fantastiske tiltag. Ud over, at hun er fagligt dygtig, så har hun en tilgang, omsorg, empati og kærlighed, til vores meget syge beboere. Hun deler også gerne ud af sin viden, så vi alle lærer, hvorfor tilgangen til lige præcist DEN beboer, skal være som den skal. Jeg kan blive helt rørt over at nominere så dygtig en kollega - tænk at hun har valgt at arbejde med de allermest syge demente personligheder på Tornhøjhaven.

Kollega, Dorthe Momme


Det er kvaliteter og kompetencer, som fortjener lige præcis den anerkendelse og respekt, som denne pris repræsenterer. Medarbejderprisen går nemlig til en medarbejder, der gør en særlig indsats for at skabe glæde, tryghed og værdighed for mennesker med demens. 


Pernille er derfor draget til København i dag og vender hjem ikke blot med æren samt en personlig pengepræmie på 10.000 kr. Hun får også en præmie på 50.000 kr. til sin arbejdsplads, som skal bruges til at videreudvikle det gode faglige og sociale fællesskab omkring arbejdet med demens. Det må man da kalde den perfekte afslutning på Demensdagene!


Stort tillykke til Pernille – og til kolleger og beboere på Tornhøjhaven. 

Kontakt

Senior og Omsorg

Storemosevej 19 9310 Vodskov

Ring til os

99 82 10 00

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere