Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Opskalerer indsats for at skabe innovation på tværs af iværksættere og etablerede virksomheder

Opskalerer indsats for at skabe innovation på tværs af iværksættere og etablerede virksomheder

Else Bech er nyansat Spin-in konsulent ved BusinessAalborg og skal være med til at løfte innovationsniveauet hos virksomheder

Innovation og samarbejde på en ny måde

Else Bech er nyansat Spin-in konsulent ved BusinessAalborg, som er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling.

BusinessAalborg har arbejdet med spin-in forløb siden 2018, og nu opskaleres denne indsats. Formålet er at løfte innovationsniveauet, validere produkter og teknologier og således skabe vækst og synergi på tværs af etablerede virksomheder og iværksættere. Spin-in Ignite er med til at skabe vækst og beskæftigelse gennem faciliterede samarbejder og partnerskaber. Herigennem skabes værdi for både den etablerede virksomhed og iværksætteren. 

Else kommer fra et job som lektor ved UCN Business, hvor hun igennem otte år underviste på serviceøkonomuddannelsen og havde et tæt samarbejde med lokale virksomheder inden for særligt servicebranchen. 

Derudover har hun tidligere haft en lederstilling ved Århus Charter, hvor hun i otte år arbejdede med produkt- og destinationsudvikling, procesoptimering, salg, HR og kommunikation.  

Else har igennem årene opbygget en solid business-faglig værktøjskasse med særligt fokus på forretningsudvikling, formidling og procesoptimering.

 

Min drivkraft og motivation er at få virksomheder og mennesker til at udnytte deres fulde potentiale, og jeg er derfor meget optaget af at spotte muligheds- og forbedringspotentialer.

Else Bech, Spin-in konsulent 

Else Bech er uddannet cand.ling.merc. i international markedskommunikation, PR og spansk ved Handelshøjskolen i Aarhus og har altid dyrket internationale samarbejder med en forkærlighed for Spanien, hvor hun også har boet igennem flere år. 

Hun startede 1. august hos BusinessAalborg, hvor hun arbejder på Boulevarden 13. I det daglige har hun et tæt samarbejde med Spin-in konsulent Mark Rosener, som var med til at opstarte Spin-in Ignite tilbage i 2018. 

Læs mere om Spin-in Ignite

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje