Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Nyt lækkert byrum ved Svenstrup Station

Nyt lækkert byrum ved Svenstrup Station

Byrummet ved Svenstrup Station og Godthåbsvej har fået et løft og samtidig er forholdene for cyklisterne blevet forbedret.

Som en del af Aalborg Kommunes ønske om at understøtte byudviklingen i de 11 større oplandsbyer i kommunen er der nu gennemført en opdatering af byrummet i den centrale del af Svenstrup omkring Svenstrup Station og Godthåbsvej.
 
"Vi har lyttet til borgerne og samrådet i Svenstrup, der blandt andet har efterspurgt en forskønnelse af Hobrovej samt en måde at krydse Hobrovej ved Guldbækken på sikker måde", udtaler rådmand i By og Land Jan Nymark Rose Thaysen.
 
Der er etableret nye plantebede ved station, ved busstoppestedet på Godthåbsvej samt langs Hobrovej. For at fremhæve stationsforpladsen som et centralt mødested og knudepunkt for trafikken i Svenstrup er der lagt små historier ind i belægningen ved stationen og placeret bænke og lysskulpturer i området.
 
Ved Guldbækkens krydsning af Hobrovej er der etableret en ophængt træbro, så det er blevet muligt at krydse Hobrovej ude af niveau.
 
For at forbedre forholdene for cyklister langs Hobrovej igennem Svenstrup er parkeringsbanen nedlagt, hvilket betyder, at der er standsningsforbud på store dele af strækningen.

Vi har lyttet til borgerne og samrådet i Svenstrup, der blandt andet har efterspurgt en forskønnelse af Hobrovej samt en måde at krydse Hobrovej ved Guldbækken på sikker måde

Jan Nymark Rose Thaysen

Kontakt

By og Land

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 00

Skriv til os

Åbningstider

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang