Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Kom og vær med til at fejre Aalborg Pirates på Gammel Torv

Kom og vær med til at fejre Aalborg Pirates på Gammel Torv

Aalborg Pirates vinder igen DM-guldet, og det bliver fejret på fredag kl. 16 på Gammel Torv. Her vil borgmester Thomas Kastrup-Larsen modtage de nykårede danske mestre til en officiel fejring på Aalborg Rådhus.

Aalborg Pirates genvandt tirsdag aften DM-guldet efter en sejr på udebane over Herning Blue Fox. Danmarksmesterskabet bliver fejret på Gammel Torv fredag kl. 16, og alle er velkomme til at være med til at hylde de danske mestre på Gammel Torv.

"Jeg sender et kæmpestort tillykke til Aalborg Pirates. Det er enormt flot, at de hiver guldet med hjem igen i år. Aalborg Pirates fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammeltorv på fredag. Jeg er som borgmester enormt stolt over Aalborg Pirates, og at vi har så dygtige sportsklubber i Aalborg, at de tager guldet med hjem - ikke bare en men flere gange," siger Thomas Kastrup Larsen og fortsætter:
 
"Det er guld værd, at Aalborg Pirates har leveret så fantastiske resultater, som helt sikkert vil smitte af på en masse små ishockeyspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag."

Aalborg vandt senest mesterskabet i 2022 og i 2018, mens holdet under navnet AaB Ishockey også vandt titlen i 1981.

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere