Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Indstilling til Aalborg Iværksætterråd

Indstilling til Aalborg Iværksætterråd

Hvem skal være med til at udfolde Aalborgs potentiale som iværksætterby i verdensklasse? Det kan du få indflydelse på netop nu, hvor der skal udpeges nye iværksættere til Iværksætterrådet for 2024 og 2025.

Iværksætterrådet har til formål at rådgive Aalborg Byråd i forhold til beslutninger om iværksætteri, herunder komme med bidrag, der kan understøtte indsatser for iværksætteri, arbejde med Aalborgs iværksætterstrategi og dermed være med til at bane vejen for, at vi tager skridtet videre i udfoldelsen af Aalborgs potentiale som en iværksætterby i verdensklasse. 

Du har nu mulighed for at indstille dig selv eller en anden iværksætter til at blive en del af Iværksætterrådet for 2024 og 2025. 

Sådan indstiller du en iværksætter

Du indstiller dig selv, eller en anden iværksætter, ved at udfylde et kort spørgeskema. Det er kun iværksættere, der har ejerandele i en højest fem år gammel virksomhed, der kan komme i betragtning. 

Arbejdet er ikke lønnet, men der kan ydes diæter / tabt arbejdsfortjeneste til fire møder årligt. 

Aalborg Byråd vil i starten af det nye år endeligt beslutte, hvem der skal være med i Iværksætterrådet. Byrådet udpeger i alt syv iværksættere, og ønsket er, at sammensætningen afspejler og repræsenterer iværksættere i kommunen. 

Fristen for indstilling til iværksætterrådet er d. 7. december 2023 kl. 12:00. Din indstilling er ikke anonym. 

Udfyld din indstilling til Iværksætterrådet

Iværksætterrådet

Iværksætterrådet består af tre medlemmer fra Aalborg Byråd og syv iværksættere, som mødes fire gange årligt. Iværksætterrådet er et såkaldt § 17 stykke 4 udvalg, som er etableret i forhold til den kommunale styrelseslov § 17 stykke 4. Det betyder, at Iværksætterrådet er rådgivende for Aalborg Byråd. 

BusinessAalborg varetager sekretariatsfunktionen for Aalborg Iværksætterråd.

Læs mere om Iværksætterrådet

 

Kontakt

BusinessAalborg

Boulevarden 13, 2. sal 9000 Aalborg

Ring til os

99 31 15 70

Skriv til os

Åbningstider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang