Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Checkpoint fortsætter i Aalborg

Checkpoint fortsætter i Aalborg

Mangfoldighedsudvalget i Aalborg Kommune støtter AidsFondets tilbud Checkpoint, så de kan fortsætte deres hjælp og støtte til LGBT+ personer i Aalborg Kommune.

Checkpoint får en bevilling på finansloven og støtte fra Mangfoldighedsudvalget i Aalborg Kommune og kan hermed fortsætte. Udvalget har bevilliget 20.000 kroner og hjulpet med lokaleplads, så de fortsat kan være tilstede i Aalborg. De holder til i Jernbanegade 14 i Aalborg.
 
Checkpoint er et tilbud til LGBT+ personer og unge mellem 15 og 29 år, der ønsker at blive testet eller få rådgivning om hiv og andre sygdomme, som kan smitte ved seksuel aktivitet. 
 
"Vi er glade for at kunne støtte Checkpoint og deres vigtige arbejde i Aalborg Kommune. Det er afgørende at have et tilbud som dette, som kan hjælpe og støtte LGBT+ personer og unge i vores kommune. Vi har en klar ambition om at skabe en mangfoldig kommune, hvor alle føler sig velkomne og accepterede. Checkpoint er et vigtigt skridt i den retning," siger formanden for Mangfoldighedsudvalget, Tobias Bøgeskov Eriksen.
 
Checkpoint tilbyder rådgivning, hvor sex og seksualitet er en naturlig del af samtalen.
 
"Det er vigtigt, at alle uanset seksuel orientering kan få den nødvendige hjælp og rådgivning. Checkpoint er et godt tilbud, som vi håber vil være til gavn for mange i vores kommune," udtaler næstformand for Mangfoldighedsudvalget, Tania Larsen Kvist.
 
 
Checkpoint i Aalborg kan bruges, hvis du 

  • er ung i aldersgruppen 15 til 29 år
  • lever med hiv
  • er transperson eller non-binær
  • er en mand, der har sex med mænd (for eksempel bøsse, bifyr, homo eller bare en gang imellem har sex med mænd)
  • er en kvinde, som har sex med kvinder (for eksempel lesbisk, biseksuel, eller bare en gang imellem har sex med kvinder)
  • kommer fra Afrika, Asien, Sydamerika eller Østeuropa
  • har haft ubeskyttet sex med en, der er bosat i Afrika, Asien, Sydamerika eller Østeuropa
  • Hvis du ikke tilhører en af disse grupper, vil vi gerne henvise dig til et andet sted, hvor du kan blive testet.

Find mere om Checkpoint i Aalborg på Checkpoints hjemmeside

Vi er glade for at kunne støtte Checkpoint og deres vigtige arbejde i Aalborg Kommune. Det er afgørende at have et tilbud som dette, som kan hjælpe og støtte LGBT+ personer og unge i vores kommune. Vi har en klar ambition om at skabe en mangfoldig kommune, hvor alle føler sig velkomne og accepterede. Checkpoint er et vigtigt skridt i den retning.

Formand for Mangfoldighedsudvalget, Tobias Bøgeskov Eriksen.

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere