Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Børnenes Nytårstale

Børnenes Nytårstale

Kender du et barn, der vil være god til at holde årets nytårstale for hele Danmark?

Ja, du læste rigtigt.
 
I år er det nemlig ikke bare Dronningen, danskerne får kloge ord fra. Der er også afsat skærmtid til udvalgte børn i bedste sendetid på TV2.
 
Musikkens Hus slår dørene op den 15. november, når Børn og Unge i samarbejde med UNICEF DANMARK afholder event som optakt til Børnenes Nytårstale.
 
Med Sofie Østergaard i spidsen får alle 5. -7. klasser i Aalborg Kommune en helt unik mulighed for at deltage i et både inspirerende og involverende event, som gør læren om rettigheder og det at holde tale til en fest.
 
Vi har pakket 45 minutter med både taletricks, challenges og grin, og vi skal battle i børnerettigheder, lære at bruge vores stemmer og ikke mindst blive klar over, at det der rører sig hos børn og unge er mindst lige så vigtigt at lytte til, som det de voksne har at sige.
 
Alle børn, der har lyst, kan indsende deres tale til TV2, som har indgået et samarbejde med UNICEF om at vise børn og unges taler d. 1. januar på TV 2. Link til undervisningsmateriale og til indsendelse af tale finder du på
 
 
 

Kontakt

Børn og Unge

Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 40 00

Åbningstider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang