Skip til hoved indholdet
  Hjem Om kommunen Presse og kommunikation Nyheder Aalborg Kommune og SparEnergi inviterer til informationsmøder om varmeforsyning

Aalborg Kommune og SparEnergi inviterer til informationsmøder om varmeforsyning

Kom til infomøder om varmeforsyning. Her kan du høre om dine muligheder for både fjernvarme og andre løsninger.

Infomøder om varmeforsyning

Hos Aalborg Kommune har vi i slutningen af 2022 sendt breve ud til alle boligejere i kommunen, som har en anden opvarmningsform end fjernvarme og varmepumpe. Brevet tog udgangspunkt i Aalborg Kommunes varmeplan og handlede om fremtidige muligheder for varmeforsyning, herunder muligheden for at blive tilsluttet til fjernvarme.

I september 2023 har vi igen sendt breve ud til boligejere i kommunen, som har en anden opvarmningsform end fjernvarme. For nogen har det medført nye muligheder for varmeforsyning i fremtiden. Særligt er flere områder nu udpeget som potentialeområder. Det betyder, at områderne skal analyseres nærmere for at afklare, om det kan lade sig gøre at etablere fjernvarme. Vi vil derfor gerne invitere på en række infomøder om varmeforsyning. Her kan du høre mere om, hvad du kan gøre, indtil fjernvarme afklares. Du kan også høre om, hvad mulighederne er, hvis du ikke kan få fjernvarme. 

Tilmeld dig gerne det informationsmøde, som er mest aktuelt for dig. 

Online infomøder

 • 19.09.23: Imens vi venter på fjernvarme kl. 19.00-20.30

  Mange små og mellemstore byer er udpeget som et potentialeområde for fjernvarme. Der kan dog godt gå nogle år, før fjernvarmen etableres. På dette møde kan du høre om dine muligheder, imens du venter på fjernvarmen.
  Tilmeld dig informationsmødet 

 • 05.10.23: Til dig, som ikke kan få fjernvarme kl. 19.00-20.30

  Nogle mindre byer og boliger uden for byerne har ikke mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme. På dette møde kan du høre om dine muligheder for at skifte til andre grønne opvarmningsformer, fælles opvarmningsformer, muligheder for tilskud og andre mulige forbedringer til opvarmning af din bolig. 
  Tilmeld dig informationsmødet 

Fysiske infomøder

Nogle mindre byer og boliger uden for byerne har ikke mulighed for at blive tilsluttet fjernvarme. På møderne kan du høre om dine muligheder for at skifte til andre grønne opvarmningsformer, fælles opvarmningsformer, muligheder for tilskud og andre mulige forbedringer til opvarmning af din bolig. 

Kontakt

Klima og Miljø om opvarmning

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

22 72 68 34

Skriv til os

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje