Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Økonomi og statistik Nøgletal og statistik

Nøgletal og statistik

Få et billede af den aktuelle udvikling de sidste par år i Aalborg Kommune indenfor områder som befolkningsudvikling, arbejdsmarkedstal, boligstatistik.

Se statistikområder

Statistiske data vedrørende antal arbejdspladser, beskæftigede og arbejdsstyrken udsendes af Danmarks Statistik i november og disse data er dermed de nyeste og validerede, som findes om Aalborg Kommunes antal arbejdspladser, beskæftigelse og ind- og udpendling.

Hent rådata om Beskæftigede og Erhvervspendling i excelformat

Dyk ned i fakta og analyser om erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland. Her finder du eksempelvis de nyeste tal om udviklingen i beskæftigelsen, CVR-numre, antal virksomheder og brancheanalyser. 

Nøgletal for erhvervsudvikling

Grundlaget for statistikken er Aalborg Kommunes befolkningsstatistikregistre, som bygger på oplysninger fra det centrale personregister (CPR) og Aalborg Kommunens boligregister (BBR). Statistik om boliger præsenterer data  fordelt på delområder af kommunen dvs. på planområder, ældreområder, Byer og Bydele, sogn, skoledistrikter og postnumre. Områdeafgrænsningen for de forskellige administrative inddelinger i Aalborg Kommunen kan ses på administrative inddelinger vist på kort.

Områdestatistikken om boliger udgives af Økonomikontoret i Økonomi og Erhverv en gang om året.

 

Kontakt

Økonomi kontoret

Boulevarden 13 9000 Aalborg

Skriv til os

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang