Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Landdistriktsprisen 2018

Prisen gives som en hæder til det frivillige arbejde i Aalborg Kommunes landdistrikt

Har du en kandidat til prisen

Kender du en frivillig forening eller gruppe, som har gjort en positiv forskel for en eller for flere landsbyer i Aalborg Kommunes landdistrikt? Så er der nu åbnet for nominering til årets landdistriktspris. 

Hvem kan indstilles

Du kan indstille en lokal borgerforening, et samråd, en projektgruppe eller en gruppe på tværs af foreninger eller landsbyer.

Foreningen eller gruppen skal have gjort en indsats, der har samlet borgerne eller skabt øget fællesskab og identitetsfølelse i din landsby eller på tværs af landsbyer.

Prisen gives som en anerkendelse af det frivillige arbejde i et landdistriktsområde.

Sådan gør du

Udfyld din indstilling til Landdistriktsprisen med begrundelse og kontaktoplysninger (både på dig/din forening og på den, du indstiller) senest 15. januar 2019.

OBS: blanketten findes ved at klikke på den lyserøde boks med teksten "Landdistriktspris" i øverste højre hjørne af denne side.
Blanketten skal anvendes.

Om prisen

Prisen består af et diplom, blomster og en check på 10.000 kr. der skal bruges på et almennyttigt formål i byen eller området

Det er AKA-udvalget og Sundheds- og Kulturudvalget, som beslutter hvilken af de indstillede kandidater, der skal modtage prisen.

Landdistriktsprisen for år 2018 uddeles ved Kick off-arangementet for den nye Landdistriktspolitik. 

Del indhold

Selvbetjening