Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

DNA Aalborg

Aalborg er helt sin egen. Men hvordan er det nu, Aalborg er? Hvad er grundfortællingen om vores byer - vores kommune? Nu tager vi på en fælles mission: Hvem er vi? Hvad vil vi? Hvor skal vi hen? Hvordan er dit næste Aalborg?

Dagene går. Vi går på arbejde, lever vores liv og træffer de beslutninger, som får hjulene til at køre rundt. Men indimellem skal vi huske at stoppe op. Se indad og fremad. Hvad er det, som gør vores kommune speciel? Hvad er det, vi fortæller om Aalborg, når vi sidder til konfirmationer, guldbryllupper og forretningsmøder ude i verden? Hvem er vi? Hvordan lyder vores grundfortælling? Og hvad er det for en fremtid, vi drømmer om at skabe?

For at blive klogere på nogle af de spørgsmål vil vi i efteråret finde frem til en opdateret fortælling om der særlige og betydningsfulde ved Aalborg – og dine ord kan blive en del af historien. DNA Aalborg kalder vi det.

Fakta om DNA Aalborg

  • DNA Aalborg løber fra 6. september - 10. november.
  • Aalborg Kommune holder borgerinterviews - 5 udvalgte borgergrupper (unge/studerende, børnefamilier, ældre/seniorer, udsatte og udlændinge.)
  • Deltag også i debatten på www.facebook.com/aalborgkommune
  • Borgertopmøde med 250 borgere den 10. november.
  • Den nye vision forventes politisk behandlet i slutningen af 2018

Hør borgeres og politikeres mening om Aalborg Kommune

 

Du kan via nedenstående links få adgang til søgbare databaser, der indeholder alle input fra processen vedrørende hhv. Aalborg i dag og Aalborg i fremtiden:

I databaserne har du mulighed for selv at gå på opdagelse i den omfattende datamængde og dykke længere ned i de forskellige, identificerede hovedtemaer, og/eller forskellige målgruppers perspektiver herpå.

Del indhold