Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Bæredygtig kommune Gør en grøn forskel Deltag i Klimatopmøder

Deltag i Klimatopmøder

I 2023 holder vi spændende Klimatopmøder for i alt 500 mennesker. Vi glæder os til at byde jer velkommen. Tilmeld dig nemt vores nyhedsbrev, så du modtager sidste nyt om datoer.

De første Klimatopmøder i Aalborg

Vi glæder os til at byde velkommen til Klimatopmøder i Aalborg i løbet af 2023. På Klimatopmøderne præsenterer vi deltagerne for de overordnede klimaudfordringer. Deltagerne får meget anvendelige værktøjer til at ændre klimavaner og beregne CO2-besparelser. På den måde kan du sætte ind, hvor det giver størst effekt og mest mening for dig.

På Klimatopmøderne er der fokus på flyrejser, daglig transport, frokost, aftensmad, opvarmning af bolig, køb af tøj og køb af elektronik. Det er inden for disse kategorier, der er det største reduktionspotentiale og forholdsvis "simpelt" at ændre vaner.

Vi holder møderne i løbet af 2023, og hvis der er stor efterspørgsel, vil vi gerne åbne op for flere fremadrettet. Klimatopmødet varer 2 timer, og bagefter får du gode råd og opfølgning via mail eller SMS, så du bliver inspireret til at fortsætte med de gode klimavaner. 

Hvis du er interesseret i at deltage i et Klimatopmøde, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor du blandt andet bliver opdateret på datoer for Klimatopmøderne og andre grønne nyheder. Vi udsender det én gang om måneden. 

Få nyhedsbrevet "Grønt Aalborg", som blandt andet fortæller datoer for Klimatopmøder

Hvis du er en forening eller lignende og kan samle 50 personer til et Klimatopmøde, vil vi gerne høre fra dig. 

Send os en mail ved interesse i at holde et Klimatopmøde

Kontakt

Klima og Miljø

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Ring til os

99 31 20 50

Skriv til os

Telefontider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere