Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Skoleindskrivning 2023

05. januar 2023
Skal dit barn starte i skole i 2023, er det nu tid til at indskrive barnet.

Der er cirka 2000 børn i Aalborg Kommune, der begynder på en vigtig del af livet efter sommerferien, og fra Børn og Unges side håber vi selvfølgelig på, at forældrene vælger den lokale folkeskole. Det er nemlig vigtigt at støtte op om den lokale skole, da det er her barnets fremtidige netværk og kontakter er. 

Dreng til skolestart

Rådmand i Aalborg Kommunes Børn Unge, Morten Thiessen fortæller, at man på skolerne allerede nu glæder sig til at byde de nye skolebørn velkommen efter sommerferien. 

”Vi er parate til at tage imod de nye børn på vores skoler, og vi glæder os rigtig meget til det. Vi glæder os til at gøre børnene dygtigere hver dag og give dem mod og evne til at deltage i fællesskaber på skolen og i verden. Vi glæder os til at give dem en god start på skolelivet. For en god skolestart er nemlig vigtig for børnenes appetit på fremtiden. Børnehaver og skoler samarbejder selvfølgelig omkring den gode overgang fra institution til skole”.

Indskrivningen er digital
Alle skoler i Aalborg Kommune sender indskrivningsbrev i e-boks, til de forældre, som har børn, der skal begynde i skole.

Skoleindskrivningen er digital og starter 4. januar 2023.

Man tilmelder barnet på hjemmesiden Indskrivning.dk 

Skal barnet benytte skolens fritidsordning (DUS), kan man samtidig indskrive til skolefritidsordningen (DUS) på den valgte skole.

Indskrives barnet ikke i DUS samtidig med skoleindskrivningen, kan det gøres på et senere tidspunkt ved at gå på Pladsanvisningen online.

Sidste frist for at indskrive børn i skole er den 1. februar 2023.

Læs mere på Aalborg.dk 

Del indhold