Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Borgere og byråd skal mødes om fremtidens Aalborg

10. juni 2022
Aalborg Byråd har stort fokus på at udvikle Aalborg Kommune sammen med borgerne. Derfor har de inviteret 150 borgere til borgermøde i Musikkens Hus for at høre, hvordan de ønsker fremtidens Aalborg forud for, at de næste års budgetter skal forhandles på plads. Borgermødet er onsdag den 8. juni fra kl. 17-20, hvor borgerne har bestemt emnerne.

Intimsalen i Musikkens Hus bliver den 8. juni kl. 17-20 fyldt med borgere og byrådspolitikere, når der er borgermøde om fremtidens Aalborg. Borgerne er blevet inviteret repræsentativt bredt i forhold til både alder, og om de bor i by eller oplandet. 

"Aalborg Byråd ønsker at inddrage borgerne og høre, hvad der optager dem i forhold til fremtidens Aalborg, før vi for alvor går igang med at lægge budget for de kommende år. Borgerne har fået lov at bestemme emnerne, som vi tager op til borgermødet, og de har blandt andet ønsket, at vi taler om den grønne. omstilling. Det er eksempelvis grønne områder i byen, CO2 reduktion og miljøzoner. Vi kommer også til at tale infrastruktur, hvor flere ønsker en snak om 3. Limfjordsforbindelse, trafikforholdene ind til Aalborg og PlusBussen, der er godt på vej. Hele byrådet er meget opmærksomme på, at vi skal udvikle Aalborg Kommune sammen, og det her borgermøde er et vigtigt skridt i det arbejde. Vi udvikler fremtidens Aalborg sammen - det er ikke bare noget vi siger, men gør," understreger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

 

TV-vært og journalist Clement Kjersgaard er ordstyrer for aftenen.

Del indhold