Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Aalborg genstarter: Masser af aktiviteter til seniorerne hen over sommeren

17. juni 2021
Aalborg Kommune tilbyder nu en lang række varierede aktiviteter til borgere over 60 år i løbet af sommermånederne. Målet er at kickstarte den aktive og sociale livsstil igen efter corona-nedlukningen.

Smittetallene er på vej ned, restriktionernes skyer letter og sommerens sol er over os. Det er tid til at komme op af sofaen og ud af måske mange måneders selvbeskyttelse under corona-nedlukningen. Aalborg Kommune forsøger nu at skubbe lidt på genstarten for de ældre, ved at tilbyde en lang række aktiviteter hen over sommeren – i et samarbejde med Aalborgs mange foreninger og rige fritidsliv

- Jeg er glad for at vi i de næste mange måneder giver muligheder for en masse ekstra aktiviteter for de ældre borgere. Det er en samfundsgruppe, som også har været meget isolerede under den svære pandemi. Jeg håber, at det kan få lokket en masse ud til de mange sjove og ikke mindst sociale aktiviteter. Ikke nok med at mange har godt af fysisk at komme ud og røre sig, så trænger mange også til at komme ud og være sammen med andre mennesker og få friske inputs igen. Nu er der en masse anledninger, som jeg håber bliver taget godt imod, siger Mads Duedahl, rådmand i Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.

Der vil løbende komme flere tilbud

Det er Aalborg Kommune, der har sat genstartsmidler af, så foreningerne og fritidslivet i Aalborg kan tilbyde ekstra mange aktiviteter i sommermånederne. Du kan prøve alt fra petanque, hockey og badminton, hen over sanke- og sylteture ved Halkær Kro, til vandreture og kanoture. Aktiviterne starter i uge 23 og løber til og med uge 42.

Se om der er noget for dig her: www.aalborg.dk/seniorliv

Flere tilbud er gratis, mens andre koster lidt. Nogle aktiviteter kræver tilmelding, mens andre ikke gør. Alle praktiske oplysninger vil være at finde i kataloget.

- Vi er vildt glade for de mange initiativer, der er kommet ind fra Aalborgs rige forenings- og fritidsliv. Vi arbejder på, at der løbende i perioden vil komme flere tilbud ind, som vil blive tilføjet kataloget. Vi arbejder på også at få så stor geografisk spredning på tilbuddene som muligt, da Aalborg Kommune jo er stor geografisk, fortæller Nadia Tind Hansen, koordinator af ”Bevæg dig for livet” i Aalborg Kommune.

Del indhold