Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Pulje til bedre tilgængelighed

26. august 2020
Tilgængelighedspuljen i Aalborg Kommune er nu åben for ansøgninger til forbedringer, der skal imødekomme mangfoldigheden.

Nu og frem til 15. september kan du søge om støtte til forbedringer af tilgængeligheden på både byggerier og udearealer.

Tilgængelighedspuljen udlodder i år 250.000 kroner. Projekterne skal minimum have et budget på 5.000 kroner for at komme i betragtning, og der kan søges tilskud på op mod 75% af projektbudgettet. Projektet skal omhandle bedre tilgængelighed for en eller flere brugergrupper og projektet skal være åbent for offentligheden.

Det kan både være nybyggeri, ombygninger og også gerne forbedringer af udearealer, fx en udsigtsplatform eller en særlig skiltning. Men det kan også være mødelokaler, der skal gøres allergivenlige, et museum, der skal have etableret niveaufri adgang eller et handicaptoilet eller noget helt tredje. 

Læs mere og søg tilgængelighedspuljen

Del indhold