Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Borgmesteren flytter

06. november 2019
Borgmester Thomas Kastrup-Larsen pakker igen sit Borgmesterkontor ned og flytter ud i kommunen. D. 19. – 21. november får han arbejdsplads i Vadum, Vestbjerg og Vodskov, hvor han sammen med sin nærmeste stab skal tale med borgere og besøge forskellige institutioner og virksomheder.

I løbet af de tre dage får Borgmesterkontoret base på henholdsvis Vadum Skole, Vestbjerg Skole og Vodskov Skole.

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er første gang, Borgmesterkontoret får til huse flere steder i en og samme uge. Vadum, Vestbjerg og Vodskov er forskellige byer, og det er forskellige ting, der optager borgerne, så jeg er sikker på, at der venter masser af gode snakke forude. Vestbjerg og Vodskov har allerede været igennem en byudviklingsproces, og nu er vi i gang med Vadum. Jeg ved, der er mange lokale, som har gode bud på, hvordan livet kan formes i byen fremover, lyder det fra borgmesteren, som tilføjer,

- Fælles for områderne er, at de rummer mange muligheder og er hjemsted for nogle kompetente virksomheder og institutioner. Og så har de nogle stærke fællesskaber og byer med højt til himlen og gode muligheder for både børnefamilier og ældre – byer, der i disse år oplever en rigtig fin udvikling, afslutter Thomas Kastrup-Larsen.

Hver dag vil der være Åbent Borgmesterkontor, og på et gå-hjem-møde tirsdag d. 19. november vil borgmesteren og rådmand Hans Henrik Henriksen give en status på udviklingen i Vadum. Her vil der også være mulighed for at komme med forslag, ideer og indspark til det videre arbejde.

Det er 7. gang, at borgmesteren flytter ud i kommunen.

Læs mere og se programmet for dagene.

Del indhold