Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Hvad synes du, pengene skal bruges til?

11. oktober 2019
Aalborg Byråd er i fuld gang med at finde ud af, hvordan pengene skal bruges i budget 2020. De har en ret god idé om, hvordan det skal gøres, men du har også mulighed for at præge beslutningerne og debatten. Er det allervigtigst med bedre infrastruktur, flere jobmuligheder eller skal vi være mere klimatosset? Kom til borgermøde den 21. oktober og fortæl politikerne om dine ønsker for fremtidens Aalborg.

Aalborg Byråd fik med visionsprocessen DNA Aalborg 5.441 input fra borgerne med deres ønsker for fremtidens Aalborg. Nu vil byrådet rigtig gerne fortsætte arbejdet, hvor vi udvikler Aalborg - og budgettet - sammen.

Du og alle andre borgere i kommunen inviteres derfor til borgermøde  mandag den 21. oktober kl. 19 i CREATE. Her kan du tale med byrådspolitikerne om, hvordan pengene skal bruges. Ungebyrådet deltager også.

Budgettet - udfordringer og muligheder
Aalborg Kommunes budget er på 16.3 mia. kr. Det er mange penge, og der er også mange områder at bruge pengene på.

Eksempelvis betyder den demografiske udvikling, at der i de kommende år kommer flere ældre i Aalborg Kommune med behov for pleje og omsorg.

Aalborg Kommune er også et attraktivt sted at bosætte sig for unge familier. Det betyder, at der er behov for flere dagtilbud for at kunne matche det stigende børnetal.

Aalborg har udviklet sig til at være en succesfuld uddannelsesby. Det har en stor positiv betydning for hele kommunen, men betyder også, at vi skal være bedre til at gå nye veje for at få højtuddannede og andre grupper i job.

Vi elsker Aalborg og er stolte af alt det, vi kan sammen. Men når man udvikler sig, er der altid plads til forbedring - også når man er en kommune. Vores politikere gør deres bedste for at få alle behov dækket, men din stemme er lige så vigtig for at politikerne ved, om de er på rette kurs.

Vi glæder os til at se og høre dig til borgermødet

Tid og sted
Mandag den 21. oktober kl. 19.00 - 21.15
CREATE, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg.

Aftenens program:
Kl. 19.00 Velkomst
Kl. 19.10-19.30 Den udvidede magistrat fortæller om budgetforslaget.
Kl. 19.30-20.30 Udvalgsdelt spørgerunde
Kl. 20.30 Opsamling og spørgerunde
Kl. 21.15 Tak for i aften

Se budgetfilm

Del indhold