Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

92-årig kvindelig beboer fra Sofiegården er fundet død

07. januar 2019
Den 92-årige kvinde, som gik fra plejehjemmet Sofiegården søndag, er blevet fundet livløs af politiets hundepatruljer. Der blev ydet førstehjælp, men kvindens liv kunne ikke reddes.

- Vi er dybt ulykkelige over dødsfaldet, og vores tanker går til Elva Jensens familie, siger rådmand Jørgen Hein fra Ældre- og Handicapforvaltningen. Det er en dybt ulykkelig situation for familien og for vores medarbejdere på Sofiegården. Nu skal vi først og fremmest tage hånd om dem, og derefter skal vi undersøge, hvad der helt nøjagtigt er sket – for eventuelt at kunne forebygge lignende ulykkelige hændelser. Det har været en meget omfattende eftersøgning, og jeg vil gerne takke alle de mennesker, som har hjulpet os og politiet med at lede efter Elva Jensen.  

Del indhold