Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Bliv opdateret om parkering i Aalborg

22. november 2017
Aalborg Kommune og Aalborg City sætter fokus på parkering i Aalborg midtby.

For at højne oplevelsen ved at parkere i Aalborg, har Aalborg Cityforening og Aalborg Kommune sammen lavet en kampagne med fokus på fakta om parkering. Med kampagnen sættes der fokus på de forskellige typer af parkeringsmuligheder, og bilisterne får hjælp til at finde den parkeringsplads, som passer bedst til den enkeltes behov.

Formålet med kampagnen er at formidle, at uanset hvornår, man ønsker at parkere i midtbyen, så kan man altid finde en ledig plads på en af de godt 4500 p-pladser, der findes i midtbyen. Især hvis man har mulighed for at gå et par minutter fra bilen og til sin destination.

I kampagneperioden vil der være fokus på fakta om parkering – både i butikkerne i Aalborg City og på sociale medier. Som et nyt initiativ har Aalborg Kommune også lavet et nyhedsbrev, hvor alle kan tilmelde sig og få den nyeste viden om parkering.

Læs mere om Pfakta og tilmeld dig nyhedsbrevet på www.aalborg.dk/parkering

 

Del indhold