Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nyt firma til rottebekæmpelse i Aalborg Kommune

08. september 2017
Mortalin overtog den kommunale rottebekæmpelse i Aalborg Kommune fra 1. september 2017.

Ved valget af Mortalin har Aalborg Kommune lagt vægt på øget service over for borgerne samt en miljømæssig forsvarlig bekæmpelse af rotterne i kommunen. Mortalin har siden 1938 forebygget og bekæmpet alle former for skadedyr i Danmark.

Igangværende bekæmpelser overtages af Mortalin og fortsætter indtil rottetilholdet er ophørt. Har du ingen rotter, men en giftkasse eller fælde stående med Rentokils navn på, bedes du kontakte Rentokil på tlf. 7010 3311 for afhentning.

Anmeldelse af rotter kan ske på nedenstående link eller ved telefonisk henvendelse på telefonnr.: 9931 2397 i tidsrummet mandag-onsdag 9-15, torsdag 9-17 og fredag 9-14.

Del indhold