Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

DGI Landsstævne – en kæmpe fest i Aalborg midtby

16. juni 2017
Vi nærmer os den kæmpe fest, som DGI Landsstævnet er for Aalborg. Fra torsdag den 29. juni til den 2. juli fyldes byen med 25.000 deltagere, 25 idrætsgrene, mere end 400 aktiviteter og 37 entréfri koncerter.

Det er første gang, et landsstævne kommer til at foregå i en pulserende urban kulisse som Aalborg Midtby.

"Landsstævnet i Aalborg bliver på mange måder både fantastisk og spektakulært og kommer til at adskille sig markant fra tidligere DGI-stævner i Danmark. Vi har nemlig valgt at omdanne vores pulserende midtby til en kæmpe arena, hvor man i alle dage kommer til at mærke pulsen, møde magien og kommer til at få både store og uforglemmelige oplevelser - uanset om man er deltager eller publikum. Og med vores by kan man næppe forestille sig en smukkere kulisse for et landsstævne," siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Vi har lavet en avis, hvor du kan se det omfattende program for Landsstævnet, læse om H.M. Dronningens deltagelse, trafikinformation og bare generelt blive klogere på Landstævnet 2017 i Aalborg.

Se landsstævneavisen

 

Del indhold