Find en af kommunens andre hjemmesider

Gå ind på den valgte hjemmeside

Regulering af måger

21. februar 2017
Aalborg Kommune regulerer måger i perioden 1. februar til 15. april 2017.

Det er skytte Klaus Godiksen fra Aalborg Kommune, Park & Natur, der forestår kommunens regulering af mågerne.

Hvis du som ejer, ønsker at orientere Aalborg Kommune om generende måger, kan du give Aalborg Kommune et tip - enten via PC, smartphone eller tablet. Lav din indberetning via www.aalborg.dk/tip eller via mobil eller tablet med appen 'Aalborg Borgertip'.

Det er i sidste ende grundejeren, som skal give Aalborg Kommune tilladelse til at regulere måger på matriklen. Bor du til leje, skal du derfor henvende dig til din udlejer / dit boligselskab, som skal varetage kontakten til Aalborg Kommune.

Læs mere om regulering af måger på Aalborg Kommunes hjemmeside 

Del indhold