Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Ung Bo for dig selv Studiebyen Aalborg Find en studiebolig

Find en studiebolig

Aalborg tilbyder et væld af ungdomsboliger, der kan være dit springbræt til en spændende studietid. Med over 7500 boliger i forskellige prisklasser og størrelser, er der noget for enhver smag og budget. Uanset om du søger et hyggeligt kollegieværelse eller en selvstændig lejlighed, kan Studiebolig Aalborg hjælpe dig med at finde det perfekte hjem.

Aalborg er din trygge base

Aalborg har en bred vifte af boligmuligheder for unge, som kan kickstarte en spændende studietid. Vi har nye, moderne studieboliger på den ikoniske havnefront og på det centrale godsbanearealet, hvor du altid er tæt på en masse aktiviteter, cafeer, biograf og meget mere.

Du kan også vælge at bo i midtbyens små hyggelige gader, hvor der er ældre studieboliger med masser af charme og selfieoplagte muligheder.

Vil du hellere være tættere på campus, så du bare kan gå i skole, så har du også mulighed for det. 

Busserne kører i hele byen, så lige meget hvor du vælger at bo, er det let og trygt blot at hoppe på den næste bus- eller hoppe på cyklen og tage en af de mange cykelstier, der forbinder byens mange populære steder.

Skab dit eget hjem

I Aalborg har du rig mulighed for at skabe dig et hjem. Vores studie-og kollegieboliger er nemlig meget fleksible, så du har tid og mulighed til at finde dig til rette her. Det betyder blandt andet, at du kan:

  • flytte ind 6 måneder før studiestart, så du kan komme godt på plads i dit nye liv

  • fremleje din lejlighed, hvis du ønsker at udforske verden og læse en periode i udlandet

  • blive boende i 6 måneder efter endt uddannelse, så du når at nyde overgangen fra studielivet til resten af dit liv. 

 

Det skal altså heller ikke undlades at huslejen i Aalborg er mindre end i Danmarks andre storbyer. Personligt bidrager den overkommelige husleje til at jeg kan fokusere på mit studie uden at være nødsaget til at have et studiejob[...]

Astrid

I Aalborg har vi en tag-over-hovedet garanti for alle nye studerende. Den betyder at du er sikret et midlertidigt tag over hovedet ved studiestart, hvis du ikke selv har skaffet dig et sted at bo.

I Aalborg har vi også en boliggaranti for alle nye studerende. Garantien betyder, at alle som starter på en uddannelse i Aalborg i efterårssemesteret, ved tilmelding til garantien kommer først i køen og tilbydes en vilkårlig 1-værelses kollegie- eller ungdomsbolig med indflytning i perioden 1. august til 15. december.


Se spørgsmål og svar om boliggarantien

 

Studiebolig Aalborg står for anvisning af studieboliger i Aalborg og omegn. I alt er der mere end 7.500 studieboliger i forskellige størrelser og prisklasser, som du kan søge om at komme til at bo i. Du kan helt gratis søge alle dem, du vil. 

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang