Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Trafik og parkering Trafik og veje Trafikken i Aalborg under DM-ugen

Trafikken i Aalborg under DM-ugen

Når Aalborg danner rammen om DM-ugen, kommer der godt gang i byens rum, og alt fra landevejscykling i byens gader til sport på fjorden vil præge bybilledet.

Trafikale forhold

For at skabe de rette rammer om DM-ugen vil det desværre kræve en del vejlukninger. Vejlukningerne gør, at arrangementet kan afvikles på en ordentlig, trafiksikker og forsvarlig måde, hvor byen og havnefronten samtidig præsenteres på flotteste vis. Der er givet tilladelse til at lukke vejene og etablere vejafspærringer fra både Nordjyllands Politi og Aalborg Kommunes Vejmyndighed.

Generelt

Skulle der opstå en akut situation, hvor ambulance eller andet udrykningskøretøj skal frem til en adresse bag afspærringen sørger Politiet og løbsarrangøren for, at de kan komme frem.

Generelt opfordres der til at parkere uden for området i perioden, hvor vejene er lukkede, hvis man har behov for at skulle køre væk fra området.

Hvis du vil vide mere

I forbindelse med DM i Landevejscykling er der to discipliner: Enkeltstart (torsdag) og Linjeløb (søndag). Begge dage er der start og mål på Vesterbro ud for Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor du kan komme og opleve stemningen og suset ved de spændende opløb.

Enkeltstart torsdag den 22. juni klokken 17.00 - 22.00

Rytterne starter enkeltvis med 1 minuts mellemrum, og der kører en motorcykel foran hver rytter og en servicebil umiddelbart efter. Ruten vil være afspærret på hele løbsstrækningen.

Enkeltstartsruten er afspærret i følgende tidsrum:

  • Klokken 17.00 til 22.00: En række veje i Hasseris, Gl. Hasseris og Nørholm
  • Klokken 11.00 til 24.00: Vesterbro fra Østre Alle til Hasserisgade er totalspærret

Trafik-officials, flagposter, Hjemmeværnet samt Nordjyllands Politi vil være til stede langs ruten og instruere trafikanter.  

Kort over enkeltstart i centrum

Kort over hele enkeltstart ruten

Nyhavnsgade fra Rendsburggade til Ved Stranden lukkes helt for trafik fra fredag den 23. juni klokken 06.00 til søndag den 25. juni 2023 klokken 21.00.

Hvorup Kirkevej fra Løvenborgparken til Høvejen er spærret fra klokken 08.00 - 18.00.

Afspærring af dele af Annebergvej frem til Vestre Fjordvej, samt Johannesmindevej og Skydebanevej fra klokken 15.00 - 20.00. 

I forbindelse med DM i Landevejscykling er der to discipliner: Enkeltstart (torsdag) og Linjeløb (søndag). Begge dage er der start og mål på Vesterbro ud for Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor du kan komme og opleve stemningen og suset ved de spændende opløb.

Linjeløb søndag 25. juni 2023 klokken 08.00 - 18.00

Søndag den 25. juni 2023 afvikles DM i linjeløb. Linjeløbet afsluttes med et antal omgange på en 11 kilometer rundstrækning i Hasseris og Gl. Hasseris. Rundstrækningen, hvor der køres omgange, er der lukket for al trafik.

Rundstrækningen er afspærret i følgende tidsrum:

  • Lørdag den 24. juni klokken 21.00 til søndag den 25. juni klokken 21.00: Vesterbro fra Østre Alle til Hasserisgade er totalspærret
  • Søndag den 25. juni klokken 10.00 - 17.30: En række veje i Hasseris og Gl. Hasseris 

Kontakt

Mobilitet og Infrastruktur - trafik under DM-ugen

Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby

Skriv til os

Åbningstider

Telefontider

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje

Translate Presse og kommunikation Tilgængelighedserklæring Databeskyttelse Job og karriere