Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Sundhed og omsorg Udsatte og sårbare Café og værested

Café og værested for tidligere misbrugere

Kom forbi Café VæXt, som er en anderledes og spændende café med mange forskellige aktiviteter. Alle er velkomne, men du må ikke være påvirket af rusmidler.

Hvem kan komme på Café VæXt?

Café VæXt drives med hjælp fra frivillige og er for dig, der har haft et forbrug eller overforbrug af rusmidler. Det kan være, at du har drukket, taget stoffer, spillet eller noget helt fjerde.

Dine pårørende er også meget velkomne i huset både for råd, vejledning, hygge og til at være med i familieklubmøderne eller møderne i Voksne Børn af Alkoholikere.

Café VæXt er også til for dig uden en baggrund med afhængighed, som ønsker at være en del af et værested, hvor vi skaber dynamikken i fællesskab med vores gæster.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Café VæXt er et netværkstilbud med både frivillige og ansatte. Det lønnede ansatte personale har en stor viden og erfaring vedrørende afhængighed af rusmidler. Derfor kan de yde vejledning til dem, der har brug for det.

Café VæXt er ikke et behandlingstilbud, men gæsterne inspirerer gensidigt hinanden til at bevare en positiv udvikling i at forblive stoffrie og ædru.

Vores mål er, at der skal være plads til alle, uanset hvilken baggrund og baggage, du kommer med. 

Du har også mulighed for at blive en del af forskellige selvhjælpsgrupper.

De selvhjælpsgrupper vi har er:

  • Familieklub
  • Anonyme Alkoholikere
  • Narkomaner Anonyme
  • Voksne Børn af Alkoholikere

Der er et godt sammenhold her i caféen og jeg har lært mange nye mennesker at kende.

Bjarne, gæst på caféen

Hvis du vil vide mere

I caféen tilbyder vi mulighed for at købe frokost. Frokosten serveres mellem klokken 12.00 og 13.00.

Alle vores priser er rimelige. 

Personalet har altid tid til at snakke med caféens besøgende.

Ud over selve caféen har vi lokaler, vi bruger til foredrag, aktiviteter, musik og værksteder. Alt sammen aktiviteter du kan melde dig til.

Du kan også bruge vores internetcafé, billard med videre.

Café VæXt har forskellige tilbud angående sport, idræt, motion og aktiviteter. Aktiviteter skal forstås bredt, såsom dart, skak, billard, boldspil, friluftsliv, badminton, bowling, volleybold, hockey og lignende.

Der er sørget for de nødvendige faciliteter, udstyr og andet der er nødvendigt for aktiviteten. Der er egenbetaling knyttet til nogle af tilbuddene. 

Café VæXt kan være en arbejdsplads for dig, der gennem en aktivering eller virksomhedspraktik har brug for trygge rammer til udvikling i café- og køkkendrift, pedelfunktion eller pædagogiske opgaver. Som frivillig kan du være med til mange forskellige opgaver. Du er selvfølgelig selv med til at bestemme, hvor du vil lægge dit frivillige, sociale arbejde.

Find Café Væxt på Facebook, du er velkommen til at følge os

Kontakt

Café VæXt

Poul Paghs Gade 6a 9000 Aalborg

Ring til os

98 10 26 18

Personale til stede

Frem til klokken 18.00

Åbningstider

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang