Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Sundhed og omsorg Sundhed, træning og tandpleje Træning og rehabilitering Rehabiliteringsophold

Kom på rehabiliteringssophold i Mou

Ansøg om ophold på Rehabiliteringscenter Aalborg, hvis du har brug for hjælp til at komme dig efter et længerevarende sygehusophold.

På centeret kan du få et intensivt og døgndækkende rehabiliteringsforløb, så du igen kan klare hverdagen. Du vil blive trænet i selv at tage bad, klare den personlige hygiejne, lave mad og mange andre daglige gøremål. Altsammen med det formål at gøre dig mere selvstændig og øge din livskvalitet, så du igen selv kan bestemme over dit liv. 

For at komme i betragtning til et ophold skal følgende kriterier være opfyldt:

  • Du er bosiddende i Aalborg Kommune
  • Du modtager kommunal hjælp eller eller står for at skulle modtage kommunal hjælp. 
  • Du har ikke haft en senhjerneskade.

Et ophold varer mellem 2 og 12 uger alt efter din situation.Personalet består af ergo- og fysioterapeuter samt social- og sundhedsassistenter og -hjælpere. Der kan indhentes specialkompetencer efter behov fra eksempelvis en diætist. 

Ansøg om et ophold

Hvis du vil vide mere

Rehabiliteringscenter Aalborg er et højskolelignende tilbud og som kursist her, kan du glæde dig til:

  • at blive mødt med en smilende og positiv indstilling til, at du kan genvinde dine tidligere færdigheder, så du igen kan klare dig i egen bolig.
  • at du sætter målene for dit ophold sammen med personalet, dine pårørende eller måske din egen læge. Du er eksperten i dit liv og vi kan tilbyde dig rammerne, så du kan blive mere uafhængig af kommunal hjælp, når du kommer hjem igen.
  • at indgå i en hverdag, hvor aktiv deltagelse i dit eget træningsforløb har første prioritet. Sammen med de andre kursister vil du opleve, at du løbende får forbedret dine færdigheder under opholdet.
  • at vi lægger stor vægt på en social og imødekommende atmosfære. Men vi respekterer, hvis du har brug for at trække dig tilbage i din egen lejlighed.

Rehabiliteringscenter Aalborg ligger i Mou cirka 25 kilometer udenfor Aalborg. Centeret er i tre etager og har 14 to-værelses lejligheder med eget køkken, bad/toilet og med alle fornødne møbler og inventar. Derudover er der to opholdsstuer samt et køkkenalrum, hvor alle måltider tilberedes og indtages. Centrets træningsfaciliteter udgøres af forskellige temarum; mad og ernæring, musik og sang, fysisk træning, bibliotek, spillerum samt sanse- og afslapningsrum.

Som kursist skal du blot medbringe dine personlige ejendele i form af tøj og toiletartikler samt alle dine hjælpemidler. Hvis du får medicin, skal du også huske at medbringe dette under dit ophold.

Kontakt

Rehabiliteringscenter Aalborg

Dok­ke­dal­vej 20, Mou 9280 Stor­vor­de

Ring til os

99 82 54 00

Måske er du også interesseret i

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje