Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Vis dagplejer

Bettina Siegenfeldt

Hvem er jeg?

Hej med jer!

Vi hedder Nadia (1973) med 11 års erfaring og Bettina (1963) med 16 års erfaring. Vi har begge to vores egne børn. Vi er begge ugifte. Jeg, Bettina (Tina) har voksne børn, og jeg Nadia, har børn fra 2004 og 2003. Vi har begge dyr. Eller Tinas søns franskebulldog kommer på besøg, men går ikke sammen med børnene. Nadia har en bomuld, allergivenlig Chihuahua som har sit eget værelse og går heller ikke sammen med børnene.
Vi går begge op i naturen, men vi er dog ikke ”uddannet” naturdagplejere.
Vi er også røgfrie.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Vi starter altid dagen stille og roligt op, så børnene kan føle sig trygge. Vi er ofte udendørs, da området vi bor i har godt med muligheder. Der er 2 børnehaver, som vi ofte besøger så børnene stille og roligt lærer hvad det er for noget, og bliver socialiseret meget bedre. Legepladser er der rigeligt i nærheden. Vi går på forskellige legepladser, så det aldrig er det samme. Her får vi brugt ”Kroppen på Toppen” ved at de får bevæget sig på legepladsen, og så får de endda spist deres madpakker her.

Aalborg Zoo tager vi ofte på, hvor børnene nævner de forskellige dyr.
Vi kommer også på biblioteket, hvor vi låner bøger og har højlæsning derhjemme for børnene. Når vi er indenfor, får vi lyttet til musik og synger evt. med som børnene elsker.
Årstiderne følger vi ved at lave alt muligt kreativt. Det kan fx være at vi klæder os ud (også os dagplejere) eller laver julepynt.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Vi går meget op i tryghed og omsorg for at skabe faste, trygge rammer for børnene, så de kender til hverdagen her. Børnene er kender også gæstedagplejeren, så her er de også trygge med de andre børn. Vi byder altid børnene velkomne med åbne arme og smil på vores ansigter. Vi hjælper hinanden meget, ved at passe hinanden børn hvis der sker noget. For at udvikle vores erfaringer sparre vi med hinanden og tager på kursus for at holde os opdateret til jobbet.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Bettina Siegenfeldt
Skelagervej 281
9000 Aalborg

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje