Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Vis dagplejer

Yvonne Skovgaard Johannesen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Yvonne S. Johannesen og blev ansat som kommunal dagplejer den 1/8 - 1995.

Jeg har siden d. 1/3 - 2012 været ansat som Basisdagplejer og har hermed primært med børn med særlige behov at gøre. Basisdagplejen er et tilbud under den kommunale dagpleje i Aalborg kommune og de børn vi får, er visiteret gennem visitationsudvalget i Småbørnsafsnittet.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Børnene som henvises til mig, er børn med særlige behov for ekstra støtte og vejledning.(Se brochure af Basisdagplejen på Aalborg Kommunes hjemmeside)
I Basisdagplejen er der maksimalt 2 børn. Det betyder, at jeg har god tid til nærvær og individuel omsorg der styrker barnets trivsel og udvikling samt imødekommer barnets specifikke behov.

Jeg arbejder på at forberede jeres barn til at indgå i større grupper ved gradvist at gå i legestue eller være sammen med kollegaer, når jeres barn er klar til det.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

I Basisdagplejen er der et tæt samarbejde med jer forældre, dagplejepædagogen og andre tværfaglige faggrupper, f.eks. fysioterapeuter og talepædagoger, alle der er omkring barnet.

Jeg arbejder på sammen med jer forældre, at give netop jeres barn de bedste udviklingsmuligheder i hverdagen hos mig. Målet er at jeres barn bliver rustet til at komme videre til børnehave el. andet dagtilbud, som er det bedste for jeres barn.

Med venlig hilsen
Yvonne S. Johannesen

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Yvonne Skovgaard Johannesen
Furrebyvej 20
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje