Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Vis dagplejer

Maj-Britt Jepsen Lundh

Hvem er jeg?

Jeg bor i Godthåb med min mand Thomas, hvor vi har god plads til vores fem børn. Børn er en stor del af mit liv og passion. Især børns udvikling er i centrum af mit arbejdsliv - og privatliv. Fra mine erfaringer som dagplejer - og mor til fem - har jeg været med til at udvikle konceptet: “Kroppen på Toppen”. Det støtter barnets naturlige udvikling gennem fysisk aktivitet og bevægelse. Børnene får plads til at udvikle sig gennem kreativ leg og bevægelse - og derfra får de større indsigt i sig selv og hinanden - og verden omkring dem.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Med barnet som omdrejningspunkt er følgende essentielt i mit arbejde som dagplejer:
• Barnets personlige udvikling og selvstændighed
• Sociale kompetencer og fællesskab
• Naturen og årstiderne
• Sprogets udvikling gennem leg og aktivitet
• Værdien af kreativitet og kultur
• Krop og bevægelse i trygge rammer
• God forældrekontakt

Barnets første år er vigtige for udviklingen af sociale, personlige og almene kompetencer. Det bedste vi kan gøre er, at skabe et trygt miljø, hvor barnet kan og tør udvikle sig. Således er mit hjem også indrettet med barnet i centrum og plads til nærvær. Der er god plads til alle typer aktiviteter - både de lidt vilde og de helt rolige. I dagligdagen lærer børnene at støtte hinanden og gradvis blive mere og mere selvstændig. Én gang om ugen besøger vi en fælles legestue, hvor der kommer andre børn - og voksne. Gennem fælles lege og aktiviteter lærer børnene at indgå i større grupper og gør dem klar til børnehave og skolegang senere i livet.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Inde er godt, men ude er bedst. Vi er ude hele året rundt. Så ofte vi kan, besøger vi skoven i Guldbæk, hvor vi har alverdens aktiviteter og eventyr. Naturen er en vigtig del af min platform, når jeg passer børn. Børnene får røde kinder, men der sker lige så meget indeni. De bliver glade, selvhjulpne og får lyst til at udvikle sig. Det er en af de vigtigste grunde til, at jeg er dagplejer i Godthåb.

Se mine børn og natur-trailer: https://www.youtube.com/watch?v=YPSLKBa3zwc

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Maj-Britt Jepsen Lundh
Lærkevej 3
9230 Svenstrup J

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje