Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Vis dagplejer

Inga Holm

Hvem er jeg?

Jeg hedder Inga og er mor til to børn – Simon og Mikkel.

Jeg har været kommunal dagplejer siden 1. maj 2008. Tidligere har jeg uddannet mig til klinikassistent og har blandt andet både boet og arbejdet på Grønland.

Jeg bor i et dejligt grønt område med mange muligheder. Vi benytter naturen dagligt, med hvad den nu måtte byde på. Hos mig er der gode muligheder for, at børnene kan udfolde sig og få brugt kroppen og udforske naturen.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg tilstræber at give børnene en indholdsrig dagligdag med alderssvarende aktiviteter, hvor der i høj grad er tid og mulighed for nærvær og omsorg. Det skal ligeledes være tid og mulighed for ro og fordybelse.

Jeg mener, at det er vigtigt at skabe en tryg og harmonisk hverdag for børnene, hvor de inddrages i daglige gøremål. Jeg behandler børnene individuelt alt efter behov og udvikling, og stræber imod at skabe selvstændige og selvhjulpne børn. Dette realiseres f.eks. ved at børnene bliver udfordret i at kravle og gå, af- og påklædning, tale, sang og spisning.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lægger stor vægt på at have et godt, åbent og ærligt forældresamarbejde, så dit barns trivsel til hver en tid er i fokus.

Venlig hilsen
Inga Holm

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:30 16:05
Tirsdag 06:30 16:05
Onsdag 06:30 16:05
Torsdag 06:30 16:05
Fredag 06:30 16:05

Kontakt

Inga Holm
Næssundvej 64
9220 Aalborg Øst

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje