Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Vis dagplejer

Helle Nielsen

Hvem er jeg?

Hejsa!

Mit navn er Helle (1963), har 2 piger som er udeboende, har 2 børnebørn, er gift og har et stort hus med have. Her har børnene scootere, legehuse, sandkasse, trillebøre og bakket terræn/trapper til at træne deres motorikker. Jeg har været dagplejer siden 1996.
Ingen husdyr og røgfrit.

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Når vi er ude laver vi fx forhindringsbaner i baghaven og bliver socialiseret med hinanden. Vi laver scooter race om vinteren og om sommeren laver vi OL. Baghaven bliver brugt rigtig meget og træner endda op til OL ved at gentage forskellige øvelser. Når vi er går tur er vi på legepladsen og Ådalen, hvor vi bl.a. kigger på køer.

Når vi er inde starter vi morgenen ud med en morgensamling, hvor vi har en ”sangkuffert”. Her bliver der trukket en sang, hvor vi lærer at bruge forskellige stemmer, som hvad en farlig, glad og bange stemme er. Inden for det kreative følger vi årstiderne fx med juledekorationer. En gang i mellem får børnene lov til at bruge scootere og forhindringsbaner indendørs.

En gang om året tager vi på en lille campingtur i et døgn i Asaa. Her hygger vi os med udendørslivet hele dagen indtil forældrene henter børnene næste dag.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Det sociale er det vigtigste for mig, så man føler sig tryg og i harmoni med hinanden. Hverdagen indretter sig efter børnenes behov og godt humør er også vigtig og at der er plads til fjolleri.

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 07:00 16:35
Tirsdag 07:00 16:35
Onsdag 07:00 16:35
Torsdag 07:00 16:35
Fredag 07:00 16:35

Kontakt

Helle Nielsen
Mosebrinken 1
9210 Aalborg SØ

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
DK-9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Genveje