Skip til hoved indholdet
    Hjem Mit liv Mit barn Børnepasning Typer af pasning Vis dagplejer
Dagplejer Jane Rather

Dagplejer Jane Rather

Hvem er jeg?

Jeg har været dagplejer siden 1997. Et arbejde som jeg er utrolig glad for. At se børn udvikle sig og blive selvstændige mennesker er utroligt livsbekræftende for mig.
Jeg er glad, positiv og udadvendt person og bruger meget latter i mit samvær med børnene. Min uddannelsesmæssige baggrund er blomsterdekoratør og indenfor
mode & design.

Jeg bor i et parcelhus i Stae sammen med min mand Brian og vores datter Sabrina, som går i gymnasiet, samt vores lille hund Victor.
Vi har en stor lukket have med en god legeplads med plads til at udfolde sig. Inde har jeg et legeværelse, men vi bruger hele huset, når der skal laves idrætsbaner osv.
Mit hjem er 100% røgfrit, og vi får en sund og varieret kost.

Jeg har deltaget i følgende kursus: idrætsdagplejer, kroppen på toppen - som er et godt inspirationskursus med det formål at få aktive og bevægelsesglade børn samt ICDP - som er et kursus i relationspædagogik, som handler om at vi skaber gode relationer og samspil mellem dem, som vi omgiver os med.
Ydermere har jeg deltaget i følgende andre kurser: førstehjælp, kost, idrætsdagplejer
(i en idrætsdagpleje, gælder det ikke om at skabe elitebørn, men at lære at bevægelse og tage i hallen er sjovt).

Hvad laver børnene, når de er hos mig?

Jeg har fokus på hvordan jeg kan være med til, at udvikle jeres barn til at blive et glad, selvstændigt og socialt barn.
Jeg bruger de kompetencer, som jeg har lært gennem forskellige kurser og ikke mindst den erfaring, jeg har fået gennem de mange år som dagplejer. Ydermere er jeg struktureret i dagligdagen for, at gøre dagen mere forudsigelig for børnene. Det er vigtigt for mig, at der er nærvær og tryghed i mit hjem. Vi er meget ude at slå vores folder i haven, på byens legeplads, og på gå ture, ud at se til hestene og køerne på markerne omkring os. Vi går i legestue en gang om ugen, dette er også en idrætslegestue. Her har vi en aktivitetsplan hvor idræt og læreplaner er tænkt ind i. Så vi kan sikre os at børnene udvikler sig på bedste måde.

Hvorfor er det godt, at have dit barn i dagpleje hos mig?

Jeg lægger også vægt på et godt og åben samarbejde med jer forældre, så vi sammen kan gøre det bedste for jeres barn.

Med venlig hilsen
Jane Rather

Åbningstider

Dag Fra Til
Mandag 06:20 15:55
Tirsdag 06:20 15:55
Onsdag 06:20 15:55
Torsdag 06:20 15:55
Fredag 06:20 15:55

Kontakt

Jane Rather
Nøddevej 2
9310 Vodskov

Har du set...

Aalborg Kommune

Boulevarden 13
9000 Aalborg

CVR-nummer: 29189420

Let digital adgang